Geen widgets gevonden in de zijbalk

Sandra Doolaege als nieuwe medewerker

Op een zonnige ochtend van 20 juni 2024 kondigde Lekkerengenieten.com met trots de komst van hun nieuwe medewerker Sandra Doolaege aan. Deze aankondiging werd extra bijzonder door een speciale gebeurtenis in Sandra’s persoonlijke leven.

Een bijzondere rol als meter

Op 22 juni 2024 werd Sandra Doolaege de trotse meter van een gezonde jongen, Ilyan. De kleine Ilyan woog bij zijn geboorte 3,42 kg en was 51 cm lang. Hij werd geboren in het ziekenhuis van Veurne en werd met veel liefde verwelkomd door zijn ouders, Jamie Coopman en Björn Van Laer uit Nieuwpoort.

Vreugde bij Lekkerengenieten.com

De medewerkers van Lekkerengenieten.com feliciteerden Sandra met haar nieuwe rol als meter. “Wij van Lekkerengenieten.com wensen de ouders en de meter te feliciteren met deze ferme boenk,” klonk het enthousiaste bericht.

Toekomstige plannen

Met haar aanstelling bij Lekkerengenieten.com en haar nieuwe rol als meter, kijkt Sandra uit naar een periode vol nieuwe ervaringen en verantwoordelijkheden. Haar betrokkenheid en passie voor haar werk beloven een positieve bijdrage te leveren aan het team.

Tekst Serge Jansen van www.westnieuws.be

About The Author