Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een muzikale extravaganza ggecureerd door schepen Ann Bentein

Een legendarische samensmelting van klanken

Op zaterdag 20 januari 2024 zullen ACinDC en Belgian Quo Band de podia van vrijetijdscentrum Zomerloos betreden voor een adembenemend live-optreden. Een niet te missen muzikaal spektakel dat de harten van alle aanwezigen zal veroveren.

AC/DC: Een tijdloze feestervaring

Al meer dan 40 jaar staat AC/DC bekend als een van de meest indrukwekkende live bands ooit. Het publiek, van jong tot oud, koestert de band die met een ongekend feestgehalte iedereen in no-time op de dansvloer krijgt. Met een schat aan ervaring op nationale en internationale podia, neemt deze ongelofelijke AC/DC-tribute je mee naar een hogere dimensie. De weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC maakt dit optreden een ‘once in a lifetime experience’.

Belgian Quo Band: Status Quo classics in stijl

Ook de Belgian Quo Band belooft een onvergetelijk live-optreden met de tijdloze klassiekers van Status Quo. Nummers als “Down Down”, “Roll over lay down”, “Caroline”, “Rockin’ all over the world” en “Whatever you want” zijn diep geworteld in het geheugen van menig rock- en muziekliefhebber. Deze legendarische Britse band staat garant voor een concert van topklasse.

https://youtu.be/P5LVFb3IOUE

Praktische details: datum, tijd, en locatie

De deuren van het vrijetijdscentrum gaan open om 19 uur, waarna het spektakel om 19.45 uur van start gaat. Tickets zijn verkrijgbaar voor €18 in de voorverkoop en €20 aan de deur. Voor meer informatie en het reserveren van tickets, bezoek www.gistel.be/cultuur, stuur een e-mail naar cultuur@gistel.be of bel 059 27 98 71.

Meer informatie en tickets op www.gistel.be/cultuur of via cultuur@gistel.be | 059 27 98 71

Tekst: Andy Vermaut en Serge Jansen van www.lekkergenieten.com

About The Author