Geen widgets gevonden in de zijbalk

Volendam – Na meer dan twintig jaar vriendschap en talloze televisieoptredens, brengen Jan Smit en de 3JS hun eerste gezamenlijke zomersingle uit: ‘(Die Man Is) Verliefd’. Deze langverwachte primeur markeert een belangrijk moment in hun muzikale samenwerking.

Een unieke muzikale mix

Jan Smit, samen met Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller van de 3JS, heeft een modern Nederlands nummer opgenomen dat pop en zomerse elementen combineert. De warme klanken van gitaar en accordeon voegen een uniek karakter toe aan dit nummer.

Jan Smit: Een gevestigde naam in Vlaanderen

Jan Smit is al jarenlang een bekende naam in Vlaanderen, sinds zijn doorbraak als kindster met ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’. Liedjes zoals ‘Als De Nacht Verdwijnt’ en ‘Vrienden Voor Het Leven’ zijn inmiddels klassiekers geworden. Momenteel is Jan Smit op tournee door Vlaanderen met ‘Het Beste van Jan Smit’. Na uitverkochte concerten in Antwerpen, Oostende, Hasselt en Gent, zijn er extra shows gepland in Roeselare en Lommel dit najaar.

De 3JS: Ook geliefd in Vlaanderen

De Nederpop-folkband 3JS heeft ook een sterke band opgebouwd met het Vlaamse publiek. Hun memorabele optreden in de Antwerpse Arenbergschouwburg en de single ‘Man In De Spiegel’, een duet met Bart Herman, zijn hoogtepunten. Het samenbrengen van Jan Smit en de 3JS voor ‘Die Man Is Verliefd’ is een logische en gewaardeerde stap.

De release van ‘(Die Man Is) Verliefd’

‘Die Man Is Verliefd’ is een frisse en eigentijdse popsong die direct uitnodigt om mee te zingen. De productie is verzorgd door John Dirne. De presentatie van de single tijdens het ‘TROS Muziekfeest op het Plein’ in Goes was een groot succes; het publiek reageerde enthousiast. De videoclip, opgenomen in Volendam, en een fotoshoot in traditionele Volendamse klederdracht maken de lancering compleet.

Beschikbaarheid en label

‘(Die Man Is) Verliefd’ is uitgebracht onder het VoSound-label en is nu digitaal beschikbaar.

Auteur: Sven Theunis voor lekkerengenieten.com

About The Author