Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vlaanderen, doordrenkt met een diepe liefde voor de onvergetelijke André Hazes, staat op het punt een groots evenement te onthullen dat de harten van alle ware Hazes-fans zal raken. In 2024 herdenken we het twintigjarig jubileum van het vertrek van onze grootmeester, en we laten deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbijgaan. Bereid je voor op een avond doordrenkt met de grootste hits van Hazes, want “Vlaanderen Zingt Hazes!” staat op het punt om het publiek te betoveren en verenigen.

Een muzikaal eerbetoon aan André Hazes

14 september 2024 Europahal, Tielt

Het is meer dan alleen een concert; het is een viering van Hazes’ onsterfelijke muzikale erfenis. In de prachtige Europahal te Tielt, op 14 september 2024, zullen fans samenkomen om te zingen en te genieten van de tijdloze melodieën die ons zo diep raken.

Jody Pijper: een bijzondere toevoeging aan het eerbetoon

Een speciale aankondiging! Niemand minder dan Jody Pijper, vroeger backing zangeres bij de echte André Hazes tijdens zijn concerten, voegt haar unieke stem toe aan deze gedenkwaardige avond. Haar aanwezigheid zal het eerbetoon verrijken met de authentieke energie van de originele Hazes-optredens.

Een nobel doel: kinderkankerfonds UZ gent

Als eerbetoon aan Hazes’ erfenis gaan we verder dan alleen de melodieën. Dit concert is ook een kans om het Kinderkankerfonds van het UZ Gent te ondersteunen. Samen, als één krachtige stem, kunnen we een verschil maken en hoop brengen aan hen die het het meest nodig hebben.

Early bird tickets met korting

Om de opwinding te vergroten, zijn EARLY BIRD TICKETS nu beschikbaar! De eerste 100 tickets krijgen zelfs een extra KORTING als een speciale traktatie voor de snelle beslissers. Grijp deze kans om de magie van Hazes live te ervaren, terwijl je ook een waardevolle bijdrage levert aan een goed doel.

Zorg dat je erbij bent!

Laten we samen zingen, dansen en genieten van een avond doordrenkt met Hazes’ tijdloze muziek. We hopen allemaal jullie stralende gezichten te zien op 14 september 2024 in de Europahal te Tielt. Mis het niet!

Voor tickets en meer informatie, bezoek

(Tekst: Andy Vermaut +32499357495 en Serge Jansen van www.westnieuws.be email: contact@westnieuws.be)

About The Author