Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een ster die schittert

Op een fonkelende vrijdagavond kwam de langverwachte climax van Starstruck op VTM. De glansrijke winnaar van de avond was niemand minder dan Sonny Vande Putte, die met verbluffend succes de rol van de legendarische Freddie Mercury vertolkte. Onder de naam Mother Mercury leidt Sonny zijn eigen band en verraste het publiek met zijn indrukwekkende uitvoeringen van twee Queen-klassiekers in de voorrondes.

Een baardloze transformatie

Voor Sonny was het geen lichte taak om de authentieke uitstraling van Freddie Mercury te bereiken. Zelfs zijn vertrouwde baard moest eraan geloven om de perfecte gedaante van de iconische zanger aan te nemen. Een daad van toewijding die het publiek niet onopgemerkt liet.

Het glorieuze moment

https://vtm.be/wat-een-kampioen-sonny-is-een-geboren-freddie-mercury~v947ec503-b386-43d8-bce7-cde2511a3171

In een adembenemend optreden op vrijdagavond gaf Sonny Vande Putte het beste van zichzelf door “We Are the Champions” ten gehore te brengen. Na de overhandiging van zijn welverdiende trofee, kreeg hij de eer om het nummer opnieuw ten gehore te brengen, ditmaal doordrenkt met de zoete smaak van overwinning.

Wat brengt de toekomst?

hier Sonny en zijn band aan het werk in Owla Brugge. Meer videofragmenten kunt u terug vinden op youtube bij lekkerengenieten.com

De grote vraag die op ieders lippen brandt: wat staat er nog te wachten voor Sonny Vande Putte en zijn band Mother Mercury? Het antwoord op deze prangende vraag blijft nog even verborgen. Voor meer onthullingen en nieuws rond Sonny Vande Putte en zijn muzikale reis, dienen de fans geduldig te wachten tot dinsdag 23 januari, wanneer wij met nieuwe en opwindende informatie komen.

(Tekst Andy Vermaut +32499357495 en Serge Jansen van www.lekkerengenieten.com

About The Author