Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een frisse wind in Nieuwpoort

Nieuwpoort, 1 juli 2024 – Vandaag vond de feestelijke opening van de nieuwe ‘Plop-Up’ winkel van Plopsa plaats in Nieuwpoort. Kabouter Klus, Bumba en Bumbalu hadden de eer om het lint door te knippen, waarmee dit innovatieve winkelconcept officieel werd gelanceerd. Vanaf morgen kunnen bezoekers terecht in deze unieke winkel om alles te ontdekken over Plopsa Resort Belgian Coast en de andere Plopsa-parken, en om merchandise en tickets aan te schaffen.

Een digitale belevenis aan de kust

Gelegen vlakbij de zeedijk, biedt de ‘Plop-Up’ een vernieuwende en interactieve winkelervaring. Maar liefst 17 digitale schermen presenteren op dynamische wijze de verschillende Plopsa-parken en accommodaties. Deze technologie geeft bezoekers de kans om op een geheel nieuwe manier kennis te maken met het brede aanbod van Plopsa.

Carl Lenaerts, CEO van de Plopsa Group, licht toe: “We zijn enorm verheugd om de ‘Plop-Up’ te kunnen openen en onze bezoekers op een visueel aantrekkelijke manier te laten kennismaken met de wereld van Plopsa. Dit concept is een perfecte aanvulling op onze bestaande parken en versterkt onze aanwezigheid aan de Belgische kust.”

Hoog bezoek en feestelijke sfeer

De opening werd opgeluisterd door belangrijke gasten zoals Carl Lenaerts zelf, Geert Vanden Broucke, de burgemeester van Nieuwpoort, en de schepenen Jos Decorte en Frans Lefevre. De aanwezigheid van geliefde Studio 100-figuren zoals Kabouter Klus, Bumba en Bumbalu zorgde voor een vrolijke en feestelijke sfeer.

Speciaal openingsweekend met bijzondere gasten

Tijdens het openingsweekend op 29 en 30 juni werden bezoekers getrakteerd op een Meet & Greet met Bumba en Bumbalu. Deze bijzondere ontmoetingen zorgden voor extra aantrekkingskracht en maakten het weekend onvergetelijk voor jong en oud.

Praktische informatie voor bezoekers

De ‘Plop-Up’ in Nieuwpoort is dagelijks geopend en biedt een breed scala aan Studio 100-merchandise en de mogelijkheid om tickets voor parken en shows te kopen. Voor meer informatie over de ‘Plop-Up’ en de Plopsa-parken kunnen geïnteresseerden de officiële website www.plopsa.be bezoeken.

(Tekst Sven Theunis en Serge Jansen van www.lekkerengenieten.com)

About The Author