Geen widgets gevonden in de zijbalk

Deze zomer staat het Witte Paard in Blankenberge klaar voor zijn meest spectaculaire en bruisende seizoen ooit! Met vol enthousiasme en energie verwelkomen we een zomer vol spektakel en betovering. Ben Van den Keybus, de getalenteerde regisseur en trotse erfgenaam van de witte paardenfamilie, heeft vol trots het adembenemende Big Summer-programma gepresenteerd aan niemand minder dan Marc Coucke en Geert Hoste in het schitterende WP Hotel Riant Séjour.

Zet je schrap voor een onvergetelijke zomer vol magie en spektakel!

Voor het eerst in de lange geschiedenis van de Blankenbergse zaal het Witte Paard zijn er plannen voor drie verschillende zomershows. “Het is mijn leven” belooft een geweldige feel-good show voor iedereen te worden. Het heeft sterke stemmen (Ianthe Tavernier, Sandrine, Maarten Cox en Ruben Tarmidi), Visual Comedy (Jan Van Dyke) en veel internationale acrobatische acts, waaronder de Pellegrini -broers, die hebben reeds opgetreden voor de paus en voor de Koninklijke familie van Monaco. Deze show is geweldig voor mensen van alle leeftijden omdat het hen een goed gevoel geeft over het leven en een leuk avondje uit biedt. Ook vaste waarde Jacky Lafon is terug, en op haar middagshow geeft ze alles van haar het beste kant, samen met Patrick Onzia, Jan Wuytens, David Vandyck en een nieuw gezicht, Lissa Lewis. Er zal sfeer, plezier en veel sprankeling en glitter zijn tijdens de middagshow “Van Dyke & Friends”, hierin verkent Jan Van Dyke de opties van de Belgische kust met…. Avontuur, want je kan binnen stappen in een wereld waar het podium tot leven komt met de betoverende harmonie van Wendy Van Wanten, de betoverende stem van Celien Hermans, de ongeëvenaarde komische flair van Patrick Onzia, de sprankelende charme van Goele de Raedt en de onvergetelijke performances van Franky Boy Sea. Een magische show die je hart zal veroveren en je zintuigen zal prikkelen.
Colisée live


Het Colisée Live is niet alleen geopend op donderdag, vrijdag en zaterdagavond, maar biedt ook een bruisende afterparty-ervaring. Anke Googen, bekend als gastheer bij MNM, zal als Resident DJ optreden en heeft in het verleden al schitterende optredens verzorgd tijdens de WP-dinershows in het Witte Paard. Daarnaast staat er dit najaar een ongekend Winter Varieté Wonderland op het programma, waarvan binnenkort de namen bekend zullen worden gemaakt.De groep die verantwoordelijk is voor het beheer van het Witte Paard, WP Hotels & Events, heeft onlangs Hotel Corner House verworven. Met 8 hotels, 2 restaurants en 2 evenementenruimtes zal deze groep een vooraanstaande rol spelen. Marc Coucke benadrukt dat ze voortdurend op zoek zijn naar nieuwe kansen om een breed scala aan shows en acts te presenteren. Hun doel is om voortdurend te investeren in Blankenberge, met als ambitie om het de “Entertainment City” van de Belgische kust te maken. WP Hotels & Evenementen blijven zich ook richten op bedrijven en grotere reisgroepen, naast hun huidige activiteiten.
Idool


In het magische jaar van 2003 kruisten de paden van Sandrine en Maarten Cox elkaar tijdens Idool. En nu, deze betoverende zomer vol herinneringen en muzikale verrukking, zullen ze schitteren als nooit tevoren tijdens het adembenemende spektakel genaamd ‘It’s My Life’. Wanneer het aankomt op adembenemende gymnastiekacts, behoren de onverslaanbare gebroeders Pellegrini tot de absolute wereldtop. Hun ongeëvenaarde talent heeft hen niet alleen de prestigieuze clown d’Or in Monte Carlo in 2007 opgeleverd, maar ook optredens voor hoogwaardigheidsbekleders zoals de paus en de koninklijke familie van Monaco. Nu is het moment aangebroken waarop ze hun glansrijke carrière afsluiten, en ze zullen nog één laatste keer schitteren in België met hun fenomenale uitvoering van “It’s My Life”. Bereid je voor op een onvergetelijke en meeslepende ervaring terwijl deze meesters van hun vak het publiek betoveren met hun allerlaatste optreden.


Lido Club in Parijs


Jan Van Dyke en de Lou Roman Showband speelden hun eerste show in hey Witte Paard in 1970. Gedurende vele seizoenen zetten ze daar spectaculaire shows op. Jan Van Dyke is een van de weinige Vlaamse comedians die over de hele wereld succesvol is geweest. Hij ging naar de grootste theaters in Europa, zoals het “Scala Theatre” in Madrid, de “Casino Loews” in Monte-Carlo en de “Tivoli” in Kopenhagen. In 1993 bood de “Lido” -club in Parijs hem een baan. Omdat de plaats zo succesvol was, werd zijn deal zeven jaar langer opnieuw en opnieuw gesloten. Tegelijkertijd deed hij een tournee van drie maanden door Zuid-Amerika met de show van het Lido in Parijs. Komiek Hoste over Jan van Dyck: “Parijs, Monaco, Blankenberge. Jan Van Dyke is een van de beste komieken ter wereld. Er is niemand beter in wat hij doet. Je kunt een showdiner bestellen voor elke show, of het nu in het middag of ‘s avonds. Tijdens een driegangenmaaltijd speelt Nest of the Strangers en gitarist Eric de Vos live muziek. It’s My Life: vanaf donderdag 20 juli is het op donderdag, vrijdag en zaterdag. Het is op elke zondag, maandag of dinsdag na 6 augustus. Van Dyke & Friends, zijn elke donderdag, vrijdag of zaterdag vanaf 20 juli te zien. U kunt tickets kopen via https://wpevents.be of door te bellen naar 070 250 200

( Uw verslag door Serge Jansen en Andy Vermaut van www.westnieuws.be )

About The Author