Geen widgets gevonden in de zijbalk

De uitbreiding van het team

In een spannende ontwikkeling heeft Lekkerengenieten.com zijn redactie versterkt met twee nieuwe leden. Sandra Doolaege voegt haar expertise toe aan de lay-out en neemt de verantwoordelijkheid voor foto- en videobeelden op zich. Sven Theunis zal zich toeleggen op het schrijven van teksten, waardoor de website een nieuwe impuls krijgt in de verslaggeving over cultuur, inclusief optredens, interviews en concerten. Er wordt verwacht dat artiesten nog prominenter zullen schitteren op de vernieuwde site, terwijl culinaire reportages ook in aantal zullen toenemen. Hoofdredacteur Serge Jansen kijkt vol verwachting uit naar de mogelijkheden die deze versterkingen met zich meebrengen.

Het perspectief van de hoofdredacteur

“Het is fantastisch om Sandra en Sven te mogen verwelkomen bij ons team,” aldus Serge Jansen. “Hun toevoeging zal niet alleen de kwaliteit van onze content verbeteren, maar ook de diversiteit en diepgang ervan vergroten. We streven ernaar om onze lezers steeds weer te verrassen en te inspireren met verhalen die echt tot de verbeelding spreken.”

Een nieuwe fase voor Lekkerengenieten.com

Met deze recente aanwinsten staat Lekkerengenieten.com klaar om zijn positie als toonaangevende bron voor culturele verslaggeving verder te versterken. De focus op zowel artistieke als culinaire uitmuntendheid belooft een boeiende reis voor de lezers, die kunnen rekenen op nog meer diepgaande en boeiende inhoud in de komende publicaties.

De coördinatie door Christel

Binnen het team van Lekkerengenieten.com blijft Christel een belangrijke rol spelen, waarbij ze alles in goede banen leidt voor interviews en optredens. Binnenkort kunnen lezers groot nieuws verwachten, dus blijf ons zeker volgen voor de laatste updates!

Contactgegevens

Voor meer informatie of aankondigingen kunt u contact opnemen met Serge Jansen via e-mail op serge@lekkerengenieten.com .

Tekst Serge Jansen van www.lekkerengenieten.com

About The Author