Geen widgets gevonden in de zijbalk

In de wereld van de Nederlandstalige muziek wordt Miss Montreal, oftewel Sanne Hans, geprezen als een van de meest getalenteerde zangeressen van deze tijd. Haar naam is onlosmakelijk verbonden met de hit ‘Door De Wind’ en haar indrukwekkende optreden in het televisieprogramma ‘Beste Zangers’. Sanne’s vertolking van de klassieker van Ingeborg en Stef Bos werd een gigantisch succes, met maar liefst 57 miljoen streams op Spotify. Ook in Vlaanderen vond haar muziek gretig aftrek, met populaire nummers als ‘Alles’, ‘Altijd Onderweg’ en ‘Samen Eén’.

Een onverwachte zomerhit

Oorspronkelijk was het niet de bedoeling dat ‘Geef Me Het Leven’ de nieuwe zomersingle van Miss Montreal zou worden. Sanne schreef het nummer een jaar geleden voor haar theatertournee. Deze krachtige song weerspiegelt haar huidige levensinstelling en wist veel harten te raken. Dankzij de vele positieve reacties op sociale media begon het nummer een eigen leven te leiden. Inmiddels heeft de videoclip meer dan een miljoen views op TikTok verzameld en blijft het nummer ongekend populair in zowel Nederland als Vlaanderen.

Digitale beschikbaarheid onder fans druk

Door de aanhoudende vraag van haar fans is ‘Geef Me Het Leven’ nu ook digitaal beschikbaar. Het nummer, uitgebracht onder het label House of Entertainment/8Ball Music, wordt massaal beluisterd en gedeeld, waarmee het virale succes van deze zomerse track zich blijft voortzetten.

(tekst Sven Theunis en Serge Jansen van www.lekkerengenieten.com)

About The Author