Geen widgets gevonden in de zijbalk

We staan even stil bij de oorlog in Ukraine op dit nieuwjaarsconcert van het Trio Les Misérables.

De muzikanten komen respectievelijk uit Ukraine, Rusland en Destelbergen. In de muziek is geen oorlog. De groten der aarde beslissen van een oorlog te voeren. We spreken van aanvallers en verdedigers. Honderdduizenden mensen sterven langs beide zijden. Hebben zij dit gevraagd ? Hadden zij de wens om te sterven ? Was het hun wil om ten strijde te trekken ? NEEN ! Menselijk leed aan beide zijden. Dat doen pijn verschrikkelijk pijn.

Om reden van de vele vluchtelingen van Ukraine in Gent gaan we een benefit concert houden als nieuwjaarsconcert met Destelbergen Classics in de hoop en met de wens dat de oorlog snel stopt.

U kan dit initiatief steunen door tickets te kopen in voorverkoop 20 euro/ticket. Alles wat U meer betaald gaat naar Ukraine. U kan ook een donatie doen voor en na het concert in de kerk zelf.

Het trio Les Misérables brengt:

Seizoenen van Antonio Vivaldi

Seizoenen van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski

Seizoenen van Astor Piazzolla

Venue: Onze Lieve Vrouw Ter Sneeuw kerk in Destelbergen, 9070

Datum: 29 januari 2023 om 15u

Deuren: om 14u30

Tickets in voorverkoop 20 euro/per persoon druk hier

Tickets aan de ingang 25 euro per persoon

BIO VAN HET TRIO “LES MISÉRABLES”

Deze Gentse muzikanten  gaan in de voetsporen van Franz Schubert, Vincent van Gogh, Georges Bizet na zijn première van de opera Carmen, Franz Kafka, Salvador Dali, Mondelliani , Bébé Alexandru Nastasoiu en nog vele anderen in de lange rij van vénérables misérables…Mikhail Bezverkhni winnaar Koningin Elisabethwedstrijd op viool, Anastasia Kozhushko, piano and Gulzhaina Kydyrova , cello.

About The Author