Geen widgets gevonden in de zijbalk

Blankenberge, 14 februari 2024 – Vandaag bracht Het Witte Paard de affiches van haar twee zomershows naar buiten. De tickets voor deze nieuwe shows zijn al een tijdje in trek, maar vanaf vandaag krijgen de evenementen ook een gezicht. Ben Van den Keybus, de zaakvoerder van WP Hotels & Events en uitvoerend producent, deelde bij deze gelegenheid zijn visie op de toekomst van Het Witte Paard.

Een rijk palet aan producties

Het Witte Paard staat vooral bekend om haar zomershows in Blankenberge. Ook dit jaar mag men zich verheugen op Jacky Lafon voor de middagshow ‘Jonger Dan Je Denkt’. De avondshow ‘Hot Summer Night’ belooft een bruisende mix van ambiance, muziek en internationale acts, met onder andere Sandrine, Patrick Onzia en Peter Thyssen.

Na een geslaagde eerste editie zal Het Witte Paard van 7 december 2024 tot 19 januari 2025 opnieuw haar deuren openen voor Winter Wonderland, een magisch spektakel met nationale en internationale artiesten.

Verder heeft Ben Van den Keybus aangekondigd dat er dit jaar voor het eerst een paasshow zal plaatsvinden, vanaf zaterdag 5 april 2025, geheel in Burlesque-stijl.

Het hele jaar door biedt Het Witte Paard ook WP The Dinnershow aan, een avond vol entertainment met muziek, dans en een culinair 3-gangenmenu.

Een nieuw creatief elan

Voor al deze producties is een nieuw creatief team samengesteld, bestaande uit jonge talenten onder leiding van regisseur Floris Devooght, muzikaal leider Simon De Bauw en productieleider Martijn Claes. Samen zijn zij al maandenlang bezig met de voorbereidingen. Dit jaar ligt de artistieke leiding voor het eerst volledig in handen van dit vernieuwde team.

Samen met uitvoerend producent Ben Van den Keybus heeft het team internationaal gezocht naar de meest indrukwekkende acts om naar Blankenberge te halen. Camilla Bevans blijft verantwoordelijk voor de choreografie, terwijl Elvira Van Bavinckhove haar rol als costumière bij Het Witte Paard blijft vervullen.

Een toekomstgerichte samenwerking

Ben Van den Keybus benadrukt het belang van een gevarieerd aanbod doorheen het jaar. De wisselwerking met de hotels van WP Hotels & Events wordt hierdoor versterkt. Bovendien worden steeds vaker op maat gemaakte shows georganiseerd voor bedrijven of groepen die in de hotels verblijven.

Ten slotte deelt Van den Keybus nog mee dat de horecaconcessie van het Casino van Blankenberge aan WP Hotels & Events is toegewezen. Dit opent de deuren voor meer producties, evenals het organiseren van seminars en congressen tot 1.500 personen.

(Tekst: Andy Vermaut en Serge Jansen van www.lekkerengenieten.com)

About The Author