Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een betoverd Sportpaleis Antwerpen herinnert zich nog levendig de magische klanken van André Rieu’s geliefde Nieuwjaarsconcert op zondag 7 januari jongstleden. Voor de talrijke bewonderaars van de ‘Koning van de Wals’ is er verheugend nieuws, want op zondag 12 januari 2025 zal André Rieu opnieuw zijn opwachting maken in Antwerpen, om het nieuwe jaar op traditionele wijze in te luiden. De kaartverkoop voor dit langverwachte Nieuwjaarsconcert in het Sportpaleis start op vrijdag 19 januari 2024 om 10 uur via www.andrerieu.com.

Een meester in romantiek en muzikale grootsheid

André Rieu, wereldwijd geprezen als de ‘Koning van de Wals’, onderscheidt zich als een muzikaal fenomeen zonder weerga. Met een indrukwekkende staat van dienst, waaronder 40 miljoen verkochte cd’s en dvd’s, 30 nummer 1-posities in wereldwijde hitlijsten, meer dan 500 platina awards en 3 Classic Brit Awards, is hij een ware grootmeester van de romantiek. Samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest, het grootste privé-orkest ter wereld, heeft André Rieu een mondiale heropleving van de walsmuziek tot stand gebracht, met spectaculaire uitvoeringen die ongeëvenaard zijn.

Nieuwjaarsconcert 2025: Een onvergetelijke beleving

De Nieuwjaarsconcerten van André Rieu creëren een onvergetelijke sfeer en verwelkomen het nieuwe jaar met traditionele walsen van Johann Strauss en andere meesterlijke composities. Naast de betoverende kerstconcerten en de buitengewone openluchtvoorstellingen op het Vrijthof in Maastricht in de zomer, behoren de Nieuwjaarsconcerten tot de meest geliefde hoogtepunten. Het afgelopen jaar waren deze drie concerten volledig uitverkocht, met zo’n 40.000 geboeide toeschouwers van over de hele wereld.

Momenteel toert André Rieu met zijn orkest door Duitsland, om vervolgens op te treden in Frankrijk, Bahrein, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen en Oost-Europa. In 2024 zijn bijzondere hoogtepunten onder andere de primeurconcerten in Griekenland en Abu Dhabi, naast het jaarlijkse openluchtconcert op het historische Vrijthof in juli.

Glorieuze start van 2025: Nieuwjaarsconcerten in Amsterdam en Antwerpen

Met groot genoegen kondigt André Rieu nu al de data aan voor zijn traditionele Nieuwjaarsconcerten in Amsterdam en Antwerpen in januari 2025. Deze concerten, waarmee zijn wereldtournee 2025 van start gaat, vinden plaats in de Ziggo Dome Amsterdam op 11 januari en in het Sportpaleis Antwerpen op 12 januari 2025. Het beloven avonden te worden vol walsen, opera- en operettemelodieën, musical, romantiek, plezier en talloze verrassingen.

Vanaf 19 januari 2024 kunnen fans de beste plaatsen en aantrekkelijke reisarrangementen veiligstellen voor André Rieu’s betoverende Nieuwjaarsconcerten 2025 via www.andrerieu.com.

(Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.lekkerengenieten.com)

About The Author