Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op de drempel van de betoverende paasvakantie slaan het prestigieuze Northern Ballet en Prima Donna Events de handen in elkaar, verweven ze dans met dromen en brengen ze het gelauwerde familieballet ‘Beauty & The Beast’ exclusief naar Capitole Gent. Van 8 tot en met 12 april 2024 ontvouwt zich een visueel spektakel waar krachtige choreografieën, grandioze decors en kleurrijke kostuums samenkomen in een hedendaagse vertelling van dit eeuwenoude sprookje.

Dans in de hoofdrol: ‘Beauty & The Beast’ betovert Gent

In de schijnwerpers staat het gerenommeerde Northern Ballet, een gezelschap dat wereldwijd lof oogst voor zijn ijzersterke techniek en weelderige, theatrale storytelling. David Nixon, prijswinnend choreograaf en sinds 2001 een drijvende kracht binnen het ensemble, bracht het befaamde liefdesverhaal tot leven. Onder leiding van artistiek directeur Federico Bonelli, bekend van ‘The Royal Ballet’, en met Nixon nog altijd aan zijn zijde, wordt ‘Beauty & The Beast’ een meesterwerk waar kwaliteit, grootsheid en passie hand in hand gaan.

Een betoverende reis: Van Groot-Brittannië naar Gent

De hoofdrolspelers, Dominique Larose als Belle en Kevin Poeung als The Beast, leidend solisten bij Northern Ballet, brengen de magie van dit spektakel naar de Belgische podia. Na een reeks uitverkochte zalen en staande ovaties in Groot-Brittannië, betreedt deze adembenemende voorstelling nu voor het eerst de Belgische theaterscène dankzij Prima Donna Events.

Prima Donna Events: Belgisch productiehuis met internationale allure

Prima Donna Events, gespecialiseerd in ballet- en operavoorstellingen, heeft sinds zijn oprichting zijn weg gevonden naar de grootste Belgische theaters. Met ‘Beauty & The Beast’ brengen ze niet alleen een visueel spektakel naar Capitole Gent, maar tillen ze de Belgische podiumkunsten naar nieuwe hoogten

Betreed de Magie: Tickets en informatie

Voor degenen die willen afdalen in deze betoverende wereld, zijn tickets en meer informatie beschikbaar op https://primadonnaevents.be/nl/voorstellingen/beauty-the-beast/. De voorstelling speelt exclusief van 8 tot en met 12 april 2024 in Capitole Gent.

About The Author