Welke attractie wil jij kopen van Plopsa?

Spread the love

Volgend jaar in juni komt Monopoly uit met een versie van Plopsa.

De grootste themaparkdivisie van het land slaat de handen in elkaar met het grootste gezelschapsspel ter wereld: Monopoly!

Deze officiële Monopoly versie is een samenwerking tussen Plopsa en de Belgische rechtenhouder voor Monopoly: Groep 24. De uitgave blijft trouw aan het originele spelconcept maar wordt een wonder Plopsa-jasje aangemeten. Plopsa is het eerste themapark van het land dat een eigen Monopoly editie krijgt. Alle locaties worden aangepast naar typische Plopsa-attracties.

Ook CEO Steve van den Kerkhof was aanwezig en gaf een woordje uitleg.

Ontdek betoverende Plopsa-attracties vol actie, familieplezier en waterpret!

Koop er jouw favoriete achtbaan, molen, glijbaan of waterattractie en stel zo jouw ideale Plopsa park samen. Je kan er de Plopsa Express nemen, het Plopsa-hotel bouwen of de SuperSplash kopen. Ook de Kans- en Algemeen Fondskaarten worden aangepast: betaal een onderhoudsbeurt voor je park of ga eten in het Meneer Spaghetti restaurant. Deze Monopoly versie bundelt de allerleukste elementen uit alle Plopsa-parken.

FANS KUNNEN STEMMEN

In de Plopsa-parken staat het plezier van de bezoeker en de totaalbeleving centraal. Dat zal in dit spel niet anders zijn. Er is zelf meer: iedereen die wil kan stemmen op haar of zijn favoriete attractie. Er werd een voorselectie van attracties gemaakt uit Belgische parken, de attractie met de meeste stemmen krijgt met zekerheid een plaatsje op het spelbord.

Stemmen kan vanaf vandaag tot en met 15 augustus via www.MONOPOLYPLOPSA.be

·     

The Ride to Happiness – Plopsaland De Panne

·     

Heidi the Ride – plopsaland De Panne

·     

Afbeeldingsresultaten voor nachtwacht flyer plopsaland
Nachtwacht Flyer – Plopsaland De Panne

·     

De bronafbeelding bekijken
De Draak – Plopsaland De Panne

·     

De bronafbeelding bekijken
Halvar – Plopsa Coo

·     

De Vlindermolen – Plopsa Coo

·     

De bronafbeelding bekijken
Disco Slide – Plopsaqua

·     

De bronafbeelding bekijken
K3-Rollerskater – Plopsaland De Panne

Wie zich trouwens wil verzekeren van een exemplaar kan het spel reeds vooruitbestellen via www.MONOPOLYPLOPSA.be.

Begin juni 2022, bij aanvang van het zomerseizoen, zal het spel ook beschikbaar zijn in de winkelrekken.

MEER DAN EEN ALLEEN PLOPSALAND Deze editie gaat verder dan alleen Plopsaland De Panne. Inmiddels baat de Plopsa Group 8 themaparken uit die gemiddeld goed zijn voor zo’n 3 miljoen bezoekers per jaar. De Plopsa-parken bieden het plezier van topattracties voor groot en klein in een magische omgeving. In België bevinden zich Plopsaland De Panne, de waterparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit, het overdekte Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo in de Belgische Ardennen. In 2010 werd het eerste Nederlandse indoor themapark, Plopsa Indoor Coevorden, geopend. Datzelfde jaar werd ook het bestaande Duitse Holiday Park overgenomen. In 2018 opende Plopsa haar eerste themapark in Polen: Majaland Kownaty. Naast de parken beheert Plopsa ook het Proximus Theater, de camping Plopsa Village en het allereerste, betoverende Plopsa Hotel, allen gelegen in De Panne.

Dit is een realisatie van groep24.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *