Vol park in Middelkerke voor Sandra Kim

Spread the love

Momenteel is er nog tot eind august in het Normandpark Parkies. Het park staat dan iedere week in het thema van gezelligheid, liefde, genieten en vooral mooie muziek. De artiesten die hier ieder week optreden zijn dan ook niet van de poes. Hun stem klinkt als de klokken in een kathedraal. Deze week was het beurt aan Sandra Kim.

De gouden stem van Sandra Kim

Iedereen kent Sandra Kim van de enige winnares van het songfestival voor ons land in 1986 met het liedje “J’aime la vie”. Toen was er commotie rond haar leeftijd. ze was amper 13 jaar, maar zong in jet lied dat ze 15 jaar was. Zwitserland wilde er alles aan doen dat België niet ging winnen maar de jury besloot ons land toch te laten winnen.

In Vlaanderen hoorden we niet meer zo veel van haar, maar in het Franstalige gedeelte van België kwam ze veel op TV en radio.

Hier kennen we haar van het winnende lied maar Sandra heeft een gouden stem en dat laat ze hier horen .

Dat ze van alle soorten muziek kan zingen hoor je hier in het volgende fragment uit het optreden in Middelkerke.

In het begin van de jaren 2000 krijgt ze door haar liefde voor musicals de rol van solist in de show “Musicals from the heart 1 and 2” aangeboden, samen met Chris Van Tongelen en Jan Schepens brengt ze een spectaculaire show met de mooiste liedjes uit de musicals “Cats”, “Grease”, “Saturday Night Fever”, “Fame”, “Les Misérables”, enz. Deze uitstekende productie toert in 2001 voornamelijk door Vlaanderen en Nederland.

2020 Zoals alle artiesten moet Sandra haar “Bella Italia” tour onderbreken door de Covid 19 gezondheidscrisis. Net na de eerste lockdown vroeg VTM aan Sandra om in het pak van de koningin te kruipen voor de eerste editie van “The Masked Singer”, een Koreaanse format die werd opgenomen door vele zenders zoals Fox in de Verenigde Staten, RAI in Italië en TF1 in Frankrijk. In 8 verschillende prime time shows zingt Sandra hits van Sia, Sam Smith, Lady Gaga en zelfs Dua Lipa. De jury is zwaar onder de indruk van haar talent en stembereik. Op vrijdag 6 november 2020 wordt Sandra uitgeroepen als winnaar van het immens populaire programma. “Ik ben blij omdat het moeilijk was om van achter een masker te zingen. Er was heel weinig ruimte om te ademen in dit prachtige kostuum. Het is een mooie ervaring die ik nooit zal vergeten ”, zegt ze na de show. Door het enorme succes van het programma (gemiddeld 1,5 miljoen kijkers per show), geeft VTM haar de kans om mee te surfen op het succes van “The Masked Singer” en vragen zij haar om de titelsong “Who Are You? “ van The Who op te nemen. Het nummer wordt geremixed door de populaire Belgische DJ Regi Penxten, bekend bij het Franstalige publiek dankzij “Milk Inc. “. 

Publiek gaat uit de bol met uptempo nummer van Tina Turner

Simply The Best

Na één uur optreden was het afgelopen en kwam ze nog eens terug om de laatste twee nummers te zingen en het publiek nog eens te laten opstaan van hun stoelen en te laten mee zingen en dansen op “J’aime la vie” en “The Best”

hieronder nog enkele foto’s van tijdens het optreden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *