Vanaf nu ook Stukje Tomorrowland in Plopsaland de Panne.

Spread the love

Spectaculaire opening ‘The Ride To Happiness by Tomorrowland’ in Plopsaland De Panne

Op 21 juli, de nationale feestdag van België, werden in Plopsaland De Panne de meest extreme rollercoaster van Europa ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ en het gloednieuwe Plopsa Hotel geopend. Dit gebeurde onder grote belangstelling en op spectaculaire wijze in de nieuwe Tomorrowland zone.

‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’, een investering van 17,5 miljoen euro, is de allereerste ‘extreme spinning coaster’ in Europa. De attractie werd eerder reeds opengesteld voor liefhebbers van rollercoasters en fans van Tomorrowland tijdens de ‘Trial Runs’, maar werd deze avond officieel geopend. Dit gebeurde tijdens een feestelijke openingsceremonie onder aanwezigheid van Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof, BV’s en genodigden. Na de openingsceremonie zetten alle genodigden en BV’s koers richting ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ om de nieuwe coaster uit te testen. Onder andere Michiel Beers, oprichter van Tomorrowland, Bruno Vanwelsenaers, Managing Director International bij Tomorrowland en Christophe Van den Branden, Creative Director bij Tomorrowland namen plaats naast CEO Steve Van den Kerkhof voor het eerste ritje. 

Op ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’ worden bezoekers maar liefst twee keer gekatapulteerd naar een snelheid van 90 km/u en gaan hierbij vijf keer overkop. De karretjes kunnen vrij ronddraaien, waardoor bezoekers telkens een andere ritervaring beleven. De attractie heeft een totale lengte van bijna één kilometer en staat op z’n hoogste punt 35 meter boven de grond, wat zorgt voor een uitzonderlijk zicht op het park en de ruime omgeving. Naast de unieke thematische invulling werd een exclusieve soundtrack gecomponeerd die tijdens de volledige rit te horen is, wat de ervaring voor elke bezoeker extra sensationeel maakt.

Dat Plopsaland De Panne op geen cent heeft gekeken bleek aan de show met lichteffecten, vuurwerk, vlammenwerpers en zeepbellen die gevuld waren met rook verzorgd door “Klank en Licht / Stepin BV

de walking diner met lekkere hapjes, de dranken van op Tomorrowland en de feeërieke personen. De sfeer zat er zeker goed in bij de mensen, het festival gevoel was zeker aanwezig met een DJ-set van op Tomorrowland.

enkele sfeerbeelden:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *