Premiere Chez nonkel Jef groot succes

Spread the love

Zaterdag 21 september 2019 ging in Theater Elckerlyc ‘Chez Nonkel Jef’, de derde en laatste theatervoorstelling rond Vlaanderens populairste boer Nonkel Jef, in première.

De legendarische komische televisiereeks “Nonkel Jef” beleeft vandaag de feestelijke première van de derde theatervoorstelling met Ivo Pauwels in de hoofdrol van dit heerlijk blijspel;   “Chez Nonkel Jef”. Deze keer ging regisseur Dirk Lavrysen aan de slag met twee nieuwe namen in de cast: Danni Heylen (FC De Kampioenen) en Andy Peelman (Buurtpolitie). Linda De Ridder, Patrick Onzia, Diana More blijven de vaste waarden in de cast. “Chez Nonkel Jef” zal drie weekends te zien zijn in Theater Elckerlyc te Antwerpen en gaat aansluitend op tournee door Vlaanderen. Een unieke kans voor de vele fans van Nonkel Jef, want “Chez Nonkel Jef” is aangekondigd als de derde en laatste theatervoorstelling gebaseerd op de bekende tv-serie.

wij waren op de premiere waar we direct in de goede stemming kwamen door de humor van nonkel Jef.

Het is zeker een aanrader daar het de laatste keer is dat je Ivo Pauwels op de planken kan zien in Vlaanderen.

De typetjes van uit de gelijknamige reeks bekend van VTM maken het spektakel af. Ivo Pauwels alias nonkel Jef kreeg na afloop van het toneelstuk een welverdiend geschenk uit de handen van Dirk Van Vooren

CHEZ NONKEL JEF
Auteur: Brik Van Dyck
Regie: Dirk Lavrysen
Cast: Ivo Pauwels, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Patrick Onzia, Diana More, Danni Heylen en Andy Peelman.
Tickets: www.nonkeljefinhettheater.be

Updated: 23 september 2019 — 13:25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *