Jo Vally stelt nieuwe Cd voor in Middelkerke aan het grote publiek.

Spread the love

Iedereen kent zeker Jo Vally nog van in de jaren 90 uit het muziek programma “10 om te zien.” Daar zagen we hem bijna wekelijks met zijn hits als “Neem m’n hart”, Aan alle vrouwen, In een droom zag ik je staan, Aan het Noordzeestrand.

In 1992 kreeg hij zelfs een TV special rond zijn Kerstliederen. In 1995 vierde hij zijn 15-jarige carrière met een galaconcert in het casino van Blankenberge en een ‘Best Of’-cd

Voor ‘Jo Vally zingt Vlaamse klassiekers’ werden nummers als ‘Lieveling waar en wanneer’, ‘Tulpen uit Amsterdam’ en ‘Lichtjes van de Schelde’ in een nieuw kleedje gestoken. Een schot in de roos: Jo Vally werd in 1996 de best verkopende artiest in Vlaanderen.

In 1999 vierde Jo Vally zijn 20-jarige carrière met een concert in het Antwerpse Sportpaleis. Hij werd daarmee meteen de eerste Vlaamse zanger die er in slaagde om deze muziektempel te laten vollopen.
De bijbehorende tv-special “Jo Vally in Symfonie” lokte op VTM meer dan 600.000 kijkers.

2008 – 2009 is een feestjaar voor Jo Vally. In 2008 viert hij zijn 50ste verjaardag en in 2009 staat hij 30 jaar op de planken. Reden genoeg dus om compilatie CD met 50 hits uit te brengen en als hoogtepunt de verjaardagsconcerten in Antwerpen en Oostende

Nu 2021 brengt Jo Vally een nieuwe cd op de markt met de titel: “De weg naar het geluk.”

De weg naar het geluk

Ik hoop uit de grond van m’n hart dat we het Coranatijdperk eindelijk een beetje bij beetje achter ons kunnen laten en dat we weer snel mogen terugkeren naar ons leven zoals het vroeger was. Zo begon Jo zijn CD voorstelling voor de genodigden en de Vips. De CD is eigenlijk al een tijdje klaar maar je kan moeilijk een CD uitbrengen als alle winkels gesloten zijn en er geen optredens mogen doorgaan.

Ik zocht een plaats waar ik mijn CD kon voorstellen aan het publiek. En dan kwam mijn goede vriend Jean Marie Dedecker met het antwoord. Kom naar Middelkerke.

Jean Marie Dedecker was dan ook de geschikte persoon om de eerste CD te overhandigen aan Jo zelfs. Jo en Jean Marie zijn hele goede vrienden. Ooit waren was er een opname voor de toenmalige BRT. Daar werden ze in een huis gedropt met enkele BV’s en moesten ze zich verhelpen. Van deze opnames is er geen enkele minuut gebruikt kunnen worden.

Sinds kort heeft Jo Vally een appartementje wist Jean marie te vertellen.

Nadat de CD overhandigd werd kon het gratis concert in Middelkerke starten. Veel volk van alle leeftijden waren samen getroept om te komen kijken naar Jo Vally met life band.

Burgermeester Jean Marie Dedecker kwam zelf het publiek toespreken en Jo Vally Voorstellen.

Jo was gekomen om veel ambiance te brengen in Middelkerke. Hij de bracht de nummers

Amor Amor ik ben nog altijd verliefd op jou – zomer in mijn straat – Vai Vai Vai – als de twijfels zijn verdwenen. iedereen zoekt de zon. – Het is uit het is over. – stop de tijd.

Helemaal weg van jou – medley van Franse KLassiekers – Wij leven nu

Zelfs green green gras of home van Ton Jones kon niet ontbreken deze avond. Iedereen zong dan ook mee op deze grote Hit.

Ik gaf je mijn hart en dan de eerste farandolle beginnen met Kus me nog een keer

Op dat moment werd iedereen losgelaten om er nog eens goed tegen aan te gaan en uit de bol te gaan. de put van Middelkerke ging dan ook van links naar rechts.

Jo wilde dan ook een ode brengen aan zijn vriend Will Tura die 80 word op 2 augustus. Jo Sprak de woorden ” Ik heb respect voor Will, ik ben al van jongs af super fan”. Hij bracht het nummer Blauw.

dan bracht hij nog Aan alle vrouwen die ik heb gekend. – Mooi is het leven – Desiré als bisnummer bracht hij dan Het Noordzeestrand.

Toen we spraken met enkele fans en mensen die gewoon keken naar het concert wisten ze ons allemaal te zeggen dat het goed was, super zelfs en we kregen ook te horen van enkele mensen als je hem life hoort of op CD er is geen enkel verschil dat je niet van alle artiesten kan zeggen.

Nog enkele sfeerbeelden van zaterdag 24 juli op het concert.

Wij van lekkerengenieten.com willen Jo Vally dan ook proficiat wensen met zijn Nieuwe CD De weg naar het geluk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *