Jérémie Vrielynck gaat voor vijfde top 10-hit op rij met nieuwe single ‘Tot er niets meer overblijft’!

“Naast het schrijven van de tekst en de muziek, deed ik nu ook voor het eerst zelf de productie van een eigen single. Soms moet je een risico durven nemen”

Hoewel hij nog maar 21 jaar is, mogen we Jérémie Vrielynck al stilaan als een vaste waarde in de Vlaamse muziekwereld bestempelen. Sinds mei 2020 staat hij met zijn muziek zowat onafgebroken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 (ondertussen omgevormd naar een top 30). Sterker nog, met de singles ‘Alleen bij jou’, Slechte gewoonte’, Als je hem achterlaat‘ en ‘Zie ik jou ooit weer’ scoorde hij zelfs vier top 10-hits op een rij in die hitlijst. 

Wat dit helemaal een straffe prestatie maakt, is dat de jonge singer-songwriter en multi-instrumentalistzelf de tekst en muziek schreef voor al deze nummers, en soms ook de montage en regie van de bijhorende videoclips voor zijn rekening nam.

Met zijn nieuwe single ‘Tot er niets meer overblijft’ doet multitalent Jérémie er nog een schepje bovenop, want naast de tekst en muziek, is nu ook de productie van eigen hand. Dit is de eerste keer dat de van nature al stressgevoelige jongeman dit voor een eigen single doet en dat zorgt ten huize Vrielynck toch voor wat extra spanning, zo vertelt hij zelf:

“Ik wil me blijven ontwikkelen in de muziekwereld en dan moet je soms een risico durven nemen. Mijn vorige singles deden het erg goed, dus de lat ligt redelijk hoog en dat zorgt wel voor extra stress nu ik ook de productie zelf deed. Voor singles van anderen deed ik dit al wel en gelukkig met resultaat, maar voor een eigen single is het de eerste keer. Het proces is dan toch anders, ik twijfelde meer, terwijl ik normaal een zeer klare kijk hebop hoe ik een productie bij een bepaald nummer wil. Het oordeel of dit een geslaagde keuze was voor ‘Tot er niets meer overblijft’, ligt nu bij de mensen…spannend!”      


About The Author