Jacques Vermeire terug met Luc Verschueren in Oostende

Spread the love

Dertig jaar, een slordige tweeduizend voorstellingen en pak-weg één miljoen bezoekers nà Zaalshow I, kondigt Jacques Vermeire eind 2017 ‘Van 7 tot 77’ aan. Najaar 2019 wordt deze zaalshow wegens lopend succes verlengd. Want het is duidelijk: ‘Van 7 tot 77’ is vintage Vermeire, een terugkeer naar de typetjes én naar zijn originele aangever, Luc Verschueren.

Van Berlaar tot Heist-op-den-Berg, van oktober tot december beleeft ‘Van 7 tot 77‘, de zevende zaalshow van Jacques Vermeire, haar grande finale met de comeback van het oer–duo Vermeire-Verschueren. Na twee zaalshows van 1.150 voorstellingen, 550.000 bezoekers en méér dan 200.000 video’s en dvd’s staan Jacques en Luc voor het eerst in een kwarteeuw opnieuw samen op de planken.
In ‘Van 7 tot 77’ kruipt degoeroe van de Vlaamse lach opnieuw in de huid – of doorgaans dus: het vestje – van hilarische typetjes: Fonske Verzele en een porno-acteur, een Waalse polyglot en een broeder uit het Vaticaan, DJ de Rudy en twijfelaar Pol, een stadionomroeper en een Hollywood-producer, en natuurlijk ook Mon Peeters, Jeanke De Visser en Kevin Vermeulen.
Meer vintage dan Vermeire & Verschueren wordt het niet.

14 februari komen het duo van de lach naar Oostende in de Versluys Doe. Start om 20.15u. Er is plaats voor 4000 mensen. Maar wacht zeker niet tot het laatste moment om uw tickets te bestellen want de kaarten vliegen de deur uit.

Er zijn nu reeds 35 zaalshows gepland en meer dan de helft zijn reeds uitverkocht.

Tickets kan je bestellen op de website www.comedyshows.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *