Ianthe Tavernier even Radmeester in Westende

Spread the love

Iedereen kent Ianthe van in de buurtpolitie, maar ze doet nog veel meer dan politieagente spelen. zo kwam Ianthe vandaag even het muziekrad onder controle houden.

Nadat Ianthe het rad zelf beklom en er een ritje op maakte, kwam ze uitgebreid uitleg geven welk gevoel dit gaf om even van de grond te gaan.

Zo bevestigde ze dat ze niet staat te springen om veel in de hoogte te doen maar hoogtevrees heeft ze niet. ze zei wel bang te zijn van kleine wezens zoals spinnen, slangen, ratten …

Ik heb reeds verschillende keren tijdens de opnames van de Buurtpolitie in aanraking moeten komen met slangen maar iedere keer kon ik dit afwimpelen dat ik ze moest vastnemen.

Momenteel kan je Ianthe ook zien op tv bij Proximus pickx. De voorbije weken was Ianthe voor haar Pickx+-programma ‘Fresh Viral’ nog te gast op het Filmfestival van Cannes, een unieke ervaring waar ze dankbaar op terugblikt: “Ineens sta je daar met je eigen ploeg naast die bekende rode loper of loop je op de Croisette. Het was echt bijzonder, maar we hebben er heel toffe sfeerreportages gedraaid en leuke interviews gemaakt voor de Proximus-zender. Het was top!”

Ianthe staat momenteel ook in de Vlaamse hitlijsten met “ik ben wie ik ben”. Die singel doet het zeer goed en er komen zeker nog nummers. wist ze te vertellen op de radio.

Momenteel speelt ze mee in de musical “Daems” die vrijdag gestart is in de pop-up arena van “Studio 100”

Hoofdrol in een musical

In december speelt Ianthe Tavernier dan ook de hoofdrol van Maria in de musical “The sound of music” Daar neemt ze de rol van Maria die de Von Trap kinderen in bedwang moet houden. The sound of music start op 17 december 2021 in Antwerpen. dit is een realisatie van Deep Bridge

QUOTE IANHTE

“Balanceren tussen een spontane jonge vrouw en een volwassene met verantwoordelijkheden is exact de plek waar ik mezelf ook in bevind. Julie Andrews evenaren is onmogelijk, maar het is wel een hele eer en een gigantisch grote uitdaging die ik met veel plezier aanga.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *