Gunther Levi even radmeester van Joe muziekrad in Westende

Spread the love

Van zaterdag 24 juli tot en met zondag 15 augustus kan iedereen een gratis muzikaal ritje maken in het reuzenrad van Joe.

zondag 25 juli kwam ook Gunther Levi controle houden over het rad. Hij ging zelf het rad op nadat de zitjes even had afgedroogd door een flinke regenbui.

Er worden dan ook lastige vragen gesteld aan de radmeesters. zo werd hem gevraagd waar hij bang voor is. Daar wist hij te vertellen dat hij een grote schrik heeft voor naalden. Hij moest voor zijn coronaprik even gaan liggen om hem te kunnen kalmeren. Normaal duurt dit nog geen minuut, maar bij mij duurde dat een kwartier.

Op de vraag of hij een speciale gave heeft dat niet geweten is antwoorde Gunther dat hij graag verbouwingen doet thuis? ik leg zelf elektriciteit, sanitair en zelfs muren bouwen kan ik ook. Maar ze moeten nu niet denken dat ze moeten bellen naar mij want ik doe dit enkel in mijn eigen huis.

Gunther Levi is gekend als één van de Romeo’s. Ik kan nog iets verklappen. Midden augustus komen we met een nieuw nummer op de markt en het is zeker weer een ambiance nummer zoals iedereen dat kent van ons.

dan was er nog een speciaaltje. Er was een meisje die met een kroontje op het rad was geweest, het meisje en de mama mocht even bij hen komen in de studio van Joe en daar zongen ze happy Birthday.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *