De Starlings te gast in Westende in het Joe muziekrad

Spread the love
De Starlings genieten van het mooie uitzicht van in het rad van Joe

Jan Bosman & Heidi Van Tielen ontvangen ieder weekend bekende artiesten. Ditmaal waren The Starlings aan de beurt.

Joe staat momenteel tot 15 augustus in Westende met hun muziekrad. Ieder weekend komen er BV’s en muziekanten; Het rad werd gisteren geopend door Belle Perez en Jean Marie Dedecker. Vandaag waren the Starlings aan de beurt om het rad te betreden om de vragen te beantwoorden vanuit een zitje in de lucht.

Het liep een mis met de techniek dus moesten de vragen gesteld worden vanop de begane grond. niet te min kropen de starlings samen in een bankje om de mooie zichten te wonderen van bovenuit?

Wie zijn The Starlings

The Starlings bestaat uit Tom Dice en Kato Callebaut.

Tom Dice bekend van X Factor in 2008 – 2009 waar hij tweede werd . In 2010 mocht Tom naar het songfestival met Me and My Guitar. Daar werd hij derde.

Kato Callebout werd bekend door haar deelname aan het tweede seizoen van The Voice waar ze tweede werd. In 2018 werden Tom en Kato een koppel. Daarna begonnen ze de groep The Starlings.

 In 2020 deed het koppel mee aan het zesde seizoen van Liefde voor muziek. Daar ontvingen ze veel lof voor hun cover van Liefdeskapitein van K3. In april 2020 kondigden ze hun debuutalbum Don’t Look Back aan, dat zou uitkomen midden mei. Het album, dat bestaat uit 14 nummers stellen ze voor in de Lotto Arena op 14 februari 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *