Bestel nu uw kaarten voor Concert tvv MUG-Heli die door gaat in Koksijde op 2 oktober

Spread the love

Tickets concert 2 oktober 2021 .. kunnen besteld worden bij Heidi 0476432994. of Gino 0487768970. u kunt ze ook bestellen via email: deschrijver.heidi@telenet.be

Op 2 oktober vind in de Onze Lieve Vrouwkerk in Koksijde voor de tweede maal een concert plaats tvv de MUG-Heli.

Dat het bestaan van de MUG-Heli aan een zijden draadje hangt is geweten. Daarom willen Heidi Deschryver en Gino Carpentier zoals hun vorige editie van dit concert.

welke artiesten komen er?

Onder de leiding van Filip Adriaensens speelt de Forever Band uit Steenuffel al reeds 15 jaar muziek. Ze kennen ruim 800 nummers en begeleiden reeds meerdere nationale als internationale artiesten. Nu komen ze naar Koksijde om er te spelen in de Onze Lieve Vrouwenkerk.

Zoals vorige keer zal Paul Bruna er zich van zijn beste kant laten zien en vooral ook laten horen. Paul Bruna die nu ruim 40 jaar in alle Vlaamse zalen optreed kan alle genres aan. zo gaat hij momenteel door Vlaanderen met Paul Bruna zingt Will Tura.

Jan Wuytens is ee n Vlaamse zanger die telkens optreed met zijn eigen band.

In januari 2016, komt Jan in contact met Wendy van Wanten tijdens een toevallige samenwerking op één van zijn live concerten. Wendy hoort Jan het Napolitaanse nummer ‘La Spagnola’ brengen en stelt enthousiast voor om dat nummer samen op te nemen in de studio. De samenwerking blijkt een succes en ze beslissen een tweede song in te blikken. Het mooie ‘Amigos Para Siempre’ wordt zelfs de debuutsingle van hun eerste full album.

In een nabij verleden stond hij ook samen met Paul Severs op de planken en backstage sprak Paul hem aan over zijn zoon Christophe Severs en diens opnamestudio. Paul geloofde onmiddellijk in een samenwerking tussen Jan en Christophe aangezien ze beiden dezelfde muzikale passies delen. En inderdaad, zonder elkaar ontmoet te hebben, bleken ze dezelfde muzikale voorkeuren te hebben. Christophe kon dus in de studio vertalen wat Jan in zijn hoofd had. Een single kon niet uitbleven, en ze kozen samen voor het mooie “Ik droom van jou”, een ballade uit 1974 van Paul Severs, maar dan wel in een Severs-junior jasje.

Mieke-D is een zangeres afkomstig uit  Reningelst zingt vooral Nederlandstalige covers. Z zong reeds meermaals samen met Paul Bruna in verschillende zalen in Vlaanderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *