Belle Perez zet zeedijk van Oostduinkerke in vuur en vlam tijdens de Lotto Tour

Spread the love

Een intro of een paar noten gecombineerd met haar unieke stem zijn voldoende voor Belle Perez om het publiek de start van een onvergetelijke avond te bezorgen.

Op de zeedijk van Oostduinkerke was er woensdag 28 juli de zomer Lotto Tour. Zoals iedere jaar komen er verschillende artiesten zingen. Dit jaar konden de artiesten zich van hun beste kant tonen na een jaar stil te hebben gelegen door Corona.

Belle Perez met rock muziek

Dat Belle Perez de zomer naar Oostuinkerke liet komen zagen we aan het publiek die uit de bol ging op de Spaanse latino klanken.

Dat Belle gewend is van met het publiek te spelen was te zien tijdens haar prachtige show. Afwisselend met eigen werk en muziek van andere artiesten kreeg ze de hele zeedijk aan het dansen. Belle Perez was vorige week nog te gast bij de radiozender “Joe” te Westende om het Muziekrad te openen met de burgemeester van Middelkerke Jean Marie Dedecker.

Met ‘Hello World’, een nummer waarmee ze in 1999 deelnam aan Eurosong, brak ze door bij het grote publiek

Belle Perez brengt haar nieuwe hit “Contigo” en de zeedijk van Oostduinkerke staat in vuur en vlam.

Iedereen doet mee op haar nieuwe singel “Contigo”. Geen enkele persoon staat nog stil op het nummer waar ze voor het eerst het Spaans combineert met het Nederlands. Het is nu al te zien dat de jonge mensen en kinderen bezig zijn met Tik-Tok filmpjes te maken op dit nummer.

Vanaf 2 september kan je opnieuw kijken naar het populaire muziekprogramma ‘Beste Zangers’. Na Milow het afgelopen seizoen, zorgt het Nederlandse origineel van onze ‘Liefde voor Muziek’ met Belle Perez opnieuw voor een Belgische stunt, want zij is de eerste vrouwelijke Belgische artieste die deelneemt aan het programma. Naast Belle zijn ook Roel van Velzen, die bij ons scoorde met o.a. ‘Baby Get Higher’, Karsu, Joe Buck, Bökkers, Anneke van Giersbergen en Time Bandits-frontman Alides Hidding van de partij. In het 14de seizoen zorgt Jan Smit opnieuw voor de omkadering en de begeleiding van het gezelschap, dat dit jaar het zonnige Ibiza verruilde voor een sfeervolle Zuid-Limburgse boerderij waar de zeven artiesten elkaars nummers verwerken in eigen versies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *