Belle Perez en Jean Marie Dedecker van de grond in Joe Reuzenrad

Spread the love

In Westende staat sinds vandaag het Joe Muziekrad, dit is een reuzenrad dat draaid op de maat van de muziek op de klanken van radiozender “Joe”.

Dat dit niet gewoon van start kon gaan is normaal daarom nodigden Joe Belle & Jean Marie uit om het rad officieel te open met een druk op de rode knop. ook moest er nog een lintje worden door geknipt. Nu konden de twee het reuzenrad betreden en samen eens van de grond gaan. Dit gebeurde natuurlijk Coronavrij en namen ze elk een afzonderlijke gondel.

Robin VissenaekensChannel manager Joe“Het is de eerste keer dat we met onze radiozender in de zomer voor een langere periode naar de Belgische kust trekken. Drie weken lang staan we met het Joe Muziekrad letterlijk op een paar meter van het strand. Het is voor ons belangrijk om onze luisteraars iets te laten beleven, dus is het Joe Muziekrad gratis. Iedereen die langskomt en een ritje maakt zal kennis maken met onze digitale zenders zoals Joe 60’s & 70’s of onze jongste telg Joe Lage Landen met de grootste Nederlandstalige hits. Niks mooier dan een prachtig uitzicht met een greatest hit van Joe.”

Jean-Marie Dedeckerburgemeester van Middelkerke, is blij met de komst van Joe en kijkt vooral uit naar het reuzenrad: “Het wordt een prachtig zicht. De komst van Joe naar onze gemeente klonk als muziek in de oren en een reuzenrad is altijd een topattractie. Omdat we voor het Joe Muziekrad het mooiste plekje in onze gemeente reserveerden, wordt dit voor velen letterlijk het hoogtepunt van een geslaagde zomervakantie. Het is fantastisch dat mensen dit fenomenale stukje Westende als een sierlijke zeemeeuw kunnen bewonderen terwijl ze hun geliefde deuntjes beluisteren.”

Bekende Vlamingen zijn ‘radmeesters’ van dienst

Vier weekends op rij zal er elke zaterdag en zondag een bekende Vlaming ‘radmeester’ van dienst zijn. De bekende Vlaming zorgt mee voor het goede verloop aan het Joe Muziekrad, brengt ter plaatse live verslag uit op de radio en draait ook aan het wedstrijdrad waarbij de Joe-luisteraars kans maken op talloze prijzen. In het openingsweekend zijn Belle Perez (zaterdag 24 juli) en Kato & Tom van The Starlings (zondag 25 juli) voor een dag de ‘radmeesters’. Maar ook Andy Peelman, Kathleen Aerts, Metejoor, Camille Dhont, Jo Hens en nog heel wat anderen zullen deze zomer aan het Joe Muziekrad staan.

Rode Kruis ook aanwezig

in de zomer kamt het Rode Kruis altijd met een tekort aan bloed, plasma en bloedplaatjes. Je kan je ook registreren om het Rode kruis te helpen met Bloed te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *