Andy Peelman kon niet weigeren om van de grond te gaan met Rani De Coninck

Spread the love

Andy Peelman kent iedereen natuurlijk van in de Buurtpolitie. Van groot tot klein kwamen ze om andy beig te zien om op het Rad te kruipen. Er waren mensen speciaal gekomen vanuit Limburg om met Andy op de foto te staan. Die mensen zaten maar liefst 2u30 in de auto. Maar ze waren dan ook zeer blij dat het ze gelukt was om Andy in het echt te zien.

Andy nam zeker de tijd om met zijn fans op de foto te gaan

Het hoogte interview met Rani

Andy moest als hij wilde slagen om radmeester te worden enkele testen afleggen. zo moest hij zeker zelf op her rad. Ook moest hij terwijl hij op het rad zat enkele lastige vragen beantwoorden van Rani. Hij slaagde erin om alle vragen te beantwoorden. Andy heeft geen hoogtevrees maar toch was hij niet te wild om op het rad te kruipen.

Andy toont weer zijn goed hart.

Andy is ook een echte politie agent en weet door zijn vak goed uit te oefenen dat er door ongevallen en ziektes veel bloed tekort is in Belgie. Het Rode Kruis heeft het vooral lastig in de zomermaanden om donoren te vinden die bloed of plasma komen geven. Daarom wilde ook Andy zijn steentje bijdragen en vragen om donor te worden.

Ook Raf was van de partij

Rani kon niet achter blijven en steunt ook het Rode Kruis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *