Veel ambiance tijdens schlagertje vier in OWLA Brugge

Het maandelijks terugkomende evenement in de omgebouwde kerk in Brugge in Bilkske 3 was terug een groot succes.

De artiesten die zondag aanwezig waren zijn dan ook zeer goede zangers. De eerste zanger bekend van op televisie en van in de Plopfilms als kabouter Smul. Vroeger was hij artistiek directeur aan de kust in Bredene Palace. Ook was hij te zien in verschillende tv series op VTM. In het “Antwerps theater” was hij ook vele jaren actief.

Luc Caals.

Hij opende zijn show met een cover van Bart Van Den Bossche

Luc Zingt ook Andre Hazes

want zij geloofd in mij

Ooit kwam Luc Caals samen met wijlen Vader Abraham (Pierre Kartner) die zei “Luc jongen ik heb een nummer voor je die zal inslaan als een bom” Luc geloofde hem en liet 5000 singels maken. Toen vertelde hij aan de zaal dat hij zeker no 4500 singels over heeft.

een beetje verliefd

ook nog enkele foto’s van het optreden

Sasha & Davy

Hij bekend van in de soap Familie en “De Romeo’s” zij vooral bekend in de Musicalwereld leerden elkaar kennen tijdens de musical “Romeo en Julia” waar één kus hun bij elkaar bracht en nooit meer van elkaar weg gingen. 2én jaar later kwam zelfs hun zoontje erbij. Nu staan ze als koppen op alle podia waar ze het publiek veel mooie momenten bezorgen. In de Owla in Brugge was dat ook niet anders

ze brachten hun nieuw nummer Elke dag verliefd

Dat Sasha afkomstig is uit Nederland hoor je direct aan haar accent maar haar stem straalt elk moment vreugde uit als een mooie nachtegaal. De Nederlandse medley kon dan ook niet ontbreken.

In tijden met een kerstboom aan hun zijde konden ze natuurlijk niet laten een kerstnummer te brengen.

Blue Christmas

ook nog enkele foto’s van het optreden

Celine Hermans

Als dochter van, moest ze natuurlijk niet meer voor gesteld te worden. ze kwam dan ook met een smile op haar gezicht. in 2013 deed ze mee aan een liedjeswedstrijd op Vier “De beste singer-songwriter van Vlaanderen’. daar zette ze haar stempel met haar mooie stem. Sinds 2019 is ze ook een gezicht op Ment-tv. In 2022 kwam ze samen met haar mama Margriet in het programma “Liefde voor muziek” waar ze het nummer van Camille “Vechter brachten.

Zo bracht Celine het nummer Door de wind door de regen oorspronkelijk van Inge Borg maar hier in de versie van Miss Montreal.

Barbara Dex bracht het nummer ooit voor het Eurovisie song festival in de Owla bracht Celine het nummer “Ik heb nog nooit iemand zo lief gehad.

Het nummer “Vechter” kon niet ontbreken

Als kerstnummer bracht Celine Hermans White Christmas

Ook de foto’s mochten niet ontbreken

Jo Vally

Jo Vally was de afsluiter van de mooie namiddag in de Owla in Brugge. Dat Jo een graag geziene zanger is bleek dan ook weer uit de ambiance en de mede zang. Zelfs Jo ging in de zaal om met de mensen een echte schlagers-farandolle.

met een mooie intro en zijn grote hit “mooi is het leven “

Hij bracht ook zijn grote zomer hit van 2022 waar hij de hele zomer mee rond toerde. ” dit is de zomer van ons 2″

nieuwe nummer met een beat erin. Gaat hij de toer van Regi op? oordeel zelf.

ambiance ten top met kus me nog een keer

Foto’s van het optreden.

volgende afspraak voor schlagertje vier is op zondag 29/01/2023

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *