Kursaal Oostende brengt een unieke hommage aan Arno op donderdag 22 juni 2023.

Spread the love

Vorig jaar verloor ons land een absolute Belpoplegende: Arno Hintjens, Oostendse Brusselaar, podiumbeest, enfant terrible van de Belgische muziek, ‘le plus beau’, … Met één been in Oostende en één been in Brussel uitte Arno zijn liefde voor beide steden. De liefde was wederzijds: zowel in Oostende als in Brussel werd Arno tot ereburger gehuldigd. 

Op donderdag 22  juni organiseert Kursaal Oostende een unieke hommage aan Arno. Onder andere Patricia Kaas, Melanie De Biasio, Wim Opbrouck, Wim Vandekeybus en Zwangere Guy zullen daarbij een eerbetoon brengen aan ‘le plus beau’.

Het was Arno zijn wens om een waardevol eerbetoon concert te krijgen met een line up van artiesten die zijn absolute zegen kregen. Bestaande uit muzikanten met wie hij in het (recente) verleden muziekgeschiedenis schreef, gloedvol samenwerkte of met artiesten die hij ‘simpelweg’ bewonderde. Die approved list kreeg – in nauw overleg met Arno – op opvallend korte tijd vorm. Arno wist namelijk altijd wat hij wou. En die Arno-approved list heeft het team van de AB in constant overleg met Arno-rechterhand en bassist Mirko Banovic, zijn vriend en fotograaf Danny Willems én Arno-manager Cyril Prieur zo goed als mogelijk trachten te realiseren. Geloof ons: dichter dan deze Arno Hommage, raken we niet bij ‘le plus beau’.     Het concert vindt in Oostende plaats op donderdag 22 juni 2023. Artiesten die zullen aantreden tijdens het concert zijn: Ad Cominotto, Bj Scott, Jan Paternoster (Black Box Revelation), Jean-Marie Aerts, Marie-Laure Béraud, Melanie De Biaso, Patricia Kaas, Pieter-Jan, De Smet (PJDS), Roland, Serge Feys, Stef Kamil Carlens (Zita Swoon), Stephan Eicher, Wim Opbrouck, Wim Vandekeybus en Zwangere Guy.

BOEK NU DE BESTE PLAATSEN!

Updated: 12 maart 2023 — 22:32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *