20 maart 2023

The Australian Pink Floyd Show’ opent de Proximus Pop-Up Arena.

Spread the love

Vanavond klonk het eerste oorverdovende applaus in de Proximus Pop-Up Arena. ‘The Australian Pink Floyd Show’ opende er het zomerseizoen met een gesmaakt concert. Voor de tweede zomer op rij is de arena met een twintigtal concerten de muzikale trekpleister in Middelkerke.

Vorig jaar was er een tent opgeslagen in Middelkerke door de Coronamaatregelen kon men niet de oorspronkelijke plannen uitvoeren, maar dit jaar staat het gebouw er zoals gepland. De capaciteit in de arena is dezelfde met zo’n 4500 mensen.

De Proximus Pop-Up Arena is de eerste hybride evenementenlocatie die een uniek zomers festivalgevoel combineert met de voordelen van een vaste, weersbestendige arena. Na een uitdagende start in de zomer van 2021, temidden van de pandemie, blikt zaaluitbater be•at vooruit op een geweldige en muzikale zomer dit jaar. Met nog meer concerten – 30% meer in vergelijking met vorige zomer – en nog meer verschillende genres onderstreept de Proximus Pop-Up Arena deze zomer haar ambitie als muzikale middelpunt aan onze Belgische kust.

Het optreden was gewoon subliem. Wij spraken na de show met enkele echte fans van het eerste uur van Pink Floyd. zo zeiden ze wanneer je je ogen sluit dat de stemmen echt zo klinken als de echte stemmen van Syd Barrett, Roger Waters en  Richard Wright.

de startte echt prachtig.

Shine On You Crazy Diamond
The Wall

Ze brachten dan ook wel de grootste hits van Pink Floyd. met hun lasershow en de grote beweegbare poppen was de show af.Jean-Marie Dedecker, burgemeester van Middelkerke, verklaarde eerder dat de programmering in de arena “een absolute verrijking bij het eigen aanbod” van de gemeente is. Hij verwacht dan ook een zomervakantie “vol plezier, leute en goeie muziek”.

Jan Van Esbroeck, ceo be•at: “We hebben hier met het hele team hard voor gewerkt en dan is het fijn om te zien dat het publiek met volle goesting van zo’n concert geniet. Het voelt goed om de arena tot leven te zien komen.”

Het eerstvolgende concert in de Proximus Pop-Up Arena is ‘Queen, the Unique Symphonic Celebration’ op zaterdag 2 juli. Andere grote namen op de affiche deze zomer zijn onder meer Milow, Regi, Toto, K3, Snelle en Boef op de eerste editie van Refest, Adamo, Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, Hooverphonic, #LikeMe, Niels Destadsbader, Cleymans & Van Geel en Natalia.

De Proximus Pop-Up Arena bevindt zich aan de Westendelaan 92 in 8430 Middelkerke.
Tickets zijn online beschikbaar op www.proximuspopuparena.be. Telefonisch reserveren kan op werkdagen van 13.30 tot 17.00 uur via 070 345 345 (0,30 euro/min)

Surf voor meer informatie naar popuparena.be.