‘Te gast bij Leon’ van Leon Events

Op woensdag 15 september 2021 mag Leisele Vlaams zanger-muzikant Tom Helsen verwelkomen. Hij is de eerste naam die aantreedt binnen het nieuwe concept ‘Te gast bij Leon’ van Leon Events.

Met deze nieuwe formule wil event locatie Leon Events muziek, comedy, theater en cultuur naar de Westhoek brengen in een kleinschaligere toegankelijke setting. “De ongedwongen sfeer die ons landelijk gelegen domein uitstraalt zorgt voor een extra dimensie die je in de klassieke cultuurzalen niet vindt,” vertelt gastvrouw Petra enthousiast. “Dat we zo samen de heropstart van de cultuur- en horecasector mee een extra duwtje kunnen geven is voor ons een grote meerwaarde.” Chef Stefaan vervolledigt het geheel met lekkere huisbereide fingerfood en gerechtjes, zoals verschillende verse pasta’s voor deze eerste editie.

Tom Helsen begint aan een nieuw avontuur in het Nederlands. Hij liep al lang met het idee rond en gaat nu op tournee met een volledig nieuw oeuvre, volledig klaar om zijn publiek te raken en mee te nemen op zijn nieuwe avontuur. Hij wisselt grotere zalen af met intieme tuinconcerten om zijn plaat Zin om je Tom Helsen in de kijker te zetten. “Nooit gedacht dat dit kleine zinnetje door corona zo een speciale betekenis zou krijgen en deze warme boodschap wil ik tot bij mijn publiek brengen in een huiselijk kader,” aldus Helsen.

Het domein rond oude hoeve nabij de molen in Leisele werd door Stefaan Vertongen en Petra Demaecker prachtig gerestaureerd tot feestzaal Leon Events en Bed&Breakfast Leonie. Het koppel verdiende hun strepen in de horeca met hun gastronomisch restaurant De Abdijpoort in Wevelgem. In volle coronatijden bouwden ze dit nieuw concept vanuit het niets op tot een toplocatie met heel wat troeven en mogelijkheden voor elk soort evenement en dat willen ze zelf met verschillende eigen organisaties mee aantonen. Beleven, genieten, proeven en rusten is hun motto.

About The Author