Sasha & Davy starten 2022 met zingen over geloven in elkaar

Na hun succesvolle solosingles ‘Door jou’ en ‘Hij vecht’, snijden Sasha & Davy het nieuwe jaar aan met de gloednieuwe duetsingle ‘Geloof jij in mij’. De song vind je ook terug op hun recent verschenen ‘Thuis’-album, dat bestaat uit 15 nieuwe nummers en hun 30 grootste hits uit de voorbije 10 jaar.

Sasha & Davy starten 2022 met zingen over geloven in elkaar Na hun succesvolle solosingles ‘Door jou’ en ‘Hij vecht’, snijden Sasha & Davy het nieuwe jaar aan met de gloednieuwe duetsingle ‘Geloof jij in mij’. De song vind je ook terug op hun recent verschenen ‘Thuis’-album, dat bestaat uit 15 nieuwe nummers en hun 30 grootste hits uit de voorbije 10 jaar.Geloof jij in mij?”, vraagt Davy Gilles lachend aan zijn zangpartner en echtgenote Sasha Rosen. “Absoluut schat”, antwoordt ze met blinkende ogen. Na haar succesvolle debuutsingle ‘Door jou’ en de twee succesvolle solosingles van Davy Gilles (‘Door al m’n tranen heen’ en ‘Hij vecht’), begint voor Sasha & Davy het nieuwe jaar met de nieuwe duetsingle ‘Geloof jij in mij’. Het nummer vertelt het verhaal van een koppel dat twijfelt of ze uit elkaar moeten gaan. Het is een fase die voor veel geliefden herkenbaar kan zijn. Ongevraagd voelen ze de druk van hun omgeving die hun mening over de situatie deelt met het koppel. Uiteindelijk beslissen ze om toch voor elkaar te kiezen, omdat ze beseffen dat liefde overwint, zolang ze maar genoeg geloven in elkaar. De tekst en muziek zijn geschreven door Davy Gilles, Cliff Vrancken  en Steven Hellemans“Wat ik geweldig vind aan dit nummer, zijn de energieke drums. Die hoor je al zodra de song begint, waarmee ze meteen ook de juiste toon zetten voor dit moedige nummer, waarin het snel duidelijk wordt dat de liefde overwint”, zegt Davy Gilles.  Naast hun 3 geslaagde kerstconcerten die ze voor de nieuwe coronamaatregelen ingingen nog konden geven, namen ze tijdens de laatste dagen van december ook de videoclip op van hun nieuwste single ‘Geloof jij in mij’. “Het mooie, recentelijk geopende Van Der Valk Hotel Mechelen was de perfecte locatie. Ongestoord en op een veilige manier konden we er de beelden draaien bij onze clip. De video bij mijn debuutsingle ‘Door jou’ zijn we in Nederland gaan draaien, maar de video van Davy’s recentste single ‘Hij vecht’ hebben we in Lier gedraaid. Voor onze nieuwe single zijn we opnieuw in onze regio blijven hangen en vanuit Westerlo is Mechelen niet ver. De kerstsfeer in het hotel hebben we zo goed mogelijk gecamoufleerd (lacht), want ‘Geloof jij in mij’ is een universele single, waarmee we graag meteen het nieuwe jaar aansnijden”, zegt Sasha Rosen.

Ook in 2022 willen Sasha & Davy met solo- en gemeenschappelijke nummers hun fans en het publiek blijven bespelen en inspireren met hun muziek. “Op basis van de mails en respons die we krijgen via de sociale media, merken we dat mensen veel aandacht schenken aan onze teksten. Op één of andere manier maken ze iets los en de herkenbaarheid zorgt dat dingen bespreekbaar worden. Ik schrik altijd hoeveel mensen er zijn, die de onderwerpen die wij in onze nummers omschrijven ook effectief hebben meegemaakt of meemaken. Als onze muziek op één of andere manier troost kan bieden of zorgt voor herkenning, dan is onze missie meer dan geslaagd”, zegt Davy Gilles enthousiast. 

De nieuwe Sasha & Davy-single Geloof jij in mij’ verschijnt op vrijdag 31 december 2021 digitaal op het Vlaamse Sterren /CNR-label en is ook terug te vinden op het fysieke en digitale ‘Thuis’-album.  Op www.sashaendavy.be vind je meer informatie over het koppel en hun releases.

About The Author