20 maart 2023

OOSTROZEBEKE: Suzy Marrel stelt nieuwe single ‘Eender Waar’ voor!

Spread the love

Zaterdag stelde zangeres Suzy Marrel uit Oostrozebeke haar nieuwe single ‘Eender Waar’ voor tijdens haar tweede fanbal in Het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke. Het was een trotse Suzy die haar nieuwe single voorstelde in een productie van Jean-Pierre Kerkhofs van Artsoundstudios. Voor de tekst en backings zorgde Wendy D’joos. 
 

De song:
Daar waar je de eerste voetjes op de aardbodem zet is meestal zo bepalend voor de toekomst.

Arm of rijk, blank of zwart, man of vrouw, maar al te vaak draait het om net dié cliché tegenstellingen in het leven. Ons bestaan, dat is meer een loterij én zelfs met het winnende gelukslot in de hand, bepaal je alles zelf! Hoe je denkt, waar je leeft, wat je wilt, waar je gaat of staat…
Eender waar, is een song die komaf maakt met vooroordelen.
Een zwaar beladen onderwerp dat in “Eender Waar” door Suzy Marrel tot een luchtig ‘akkefietje’ wordt gereduceerd.
Het maakt immers niet uit wie je bent, van waar je bent, het is hoe je er zelf staat als mens.

De video:
Een stadspark, langs de oevers van een rivier, een oude fabriekssite..
Herkenbaar voor ons allemaal.
Eender waar, een song over het leven dat we omarmen omdat we elk op onze eigen manier uniek zijn én het leven kleuren.
Maar wie is nu Suzy Marrel?
Suzy Maes- Marrel geboren te Oostrozebeke. Beroepshalve is ze kapster. Suzy Marrel komt uit een muzikale familie, de Zingara’s was de ‘familie’ band. Deze band bestond uit allemaal broers en zusters van haar mama. Suzy Marrel ‘s vader vervoegde de band en werd leadzanger, Marino Marrel. Suzy Marrel had het zingen in het bloed en zocht een manier om haar passievolle hobby te combineren met haar kapperszaak. Ze volgde drie jaar een cursus piano en notenleer én ging op zangles in Oostrozebeke. Suzy Marrel kan zich een leven zonder muziek niet meer voorstellen, kan haar op een podium uitleven en genieten van de interactie met het publiek.