Namen bekend van “Coverfestival” en “Zotte zondag” op de Konterdam in Oostende.

Zondag werd in café “t Duikertje op de Konterdam de line-up voorgesteld voor de 12de editie van het coverfestival dat plaatsvindt op 1 juli. Voorzitter Patrick Dupon van het feestcomité nam het woord.

Weer een top editie dat start om 19u

“The Cave”

“The Cave zet elk podium in lichterlaaie en elk publiek in vuur en vlam op een manier die doet vermoeden dat ze de nummers liever spelen dan de originele artiesten.”

RFF

De coverband van Giovanni Kemper( bekend van Duiker in de Masked singer en Wilko uit Nachtwacht) Bram Van Outryve ( bekend van in Familie als Axcel de modeontwerper) en Steve kashala

De Toâpe Geraapte

Vijf knettergekke muzikanten dweilen met de kraan open. Van stevige rock tot Vlaamse schlagers. Van intieme jazz tot pompende bassen. Van charmerend rustig tot geniaal kabaal. We nemen elke aanwezige mee in ons verhaal.

Zotte zondag

Op zondag 2 juli is er voor de 2de keer de zotte zondag.

om 11u30 starten de Oostendse Melody Makers met het aperitiefconcert.

De Melody makers bestaan dit jaar 25 jaar

Caals zingt Hazes met Live Band

Naast zanger was Luc Caals vanaf 1980 ook 16 jaar lang artistiek directeur van Bredene Palace. Aan het begin van de jaren 90 van de 20e eeuw werd hij bekend door het Echt Antwaarps Teater. Daarna kwamen verschillende rollen in theater en op VTM, waar hij te zien was in onder andere Lili en Marleen, Familie, Bompa, Pa heeft een lief en Kabouter Plop. In die laatste serie speelt hij de rol van Kabouter Smul. Luc komt nu overal in Vlaanderen optreden met zijn show rond Andre Hazes.

Luc kan je horen en bezig zien met Live band om 13u45

The Silhouets

Vijf getalenteerde muzikanten bereiken de perfecte muziek van Cliff and the Shadows, maar altijd met een eigen sound en stijl.
De band werd opgericht in 1960 in Oostende en is ontstaan uit “Bob Rocking & The blue Boys” (1958)

vanaf 15u15 kunt u ze aan het werk zien.

Günther Neefs

Hij is de zoon van Louis Neefs en Connie Neefs is zijn tante. In de eerste helft van de jaren 90 scoorde hij verschillende hits in Vlaanderen, met bijvoorbeeld Hier in dit landDaarom zeg ik nee en Ik blijf bij jou.[1] In 2000 zong hij een kunstmatig duet met zijn overleden vader. In 2008 heeft hij de stem ingesproken van straatkat Thomas O’Malley in de vernieuwde uitgave van de Disney Classic De Aristokatten. In de oorspronkelijke versie deed zijn vader Louis Neefs dat. Nu is Günther momenteel te zien op VTM in “Liefde voor Muziek”

Met Günther kan je komen meezingen vanaf 17u.

Dit alles is gratis.

Het enige wat het feestcomité wil is dat er veel Ambiance is, veel wordt gedanst, nog meer wordt meegezongen en dat het leuk wordt.

About The Author