30 mei 2023

Na 3 jaar afwezigheid verrast Jan Smit met gloednieuwe single ‘Zolang je bij me bent’

Spread the love

Na een afwezigheid van bijna 3 jaar, lanceert de populaire artiest Jan Smit vandaag zijn gloednieuwe single ‘Zolang je bij me bent’. Deze song is tevens de voorbode van een nieuw album dat later dit jaar verschijnt. Op zaterdag 28 augustus 2021 geeft Jan Smit een optreden in de Middelkerkse Proximus Pop-Up Arena. Samen met zijn liveband speelt hij die avond zijn grootste hits en mogelijk ook zijn nieuwe single. Dit optreden is het enige dat Jan deze zomer geeft in Vlaanderen.

Samen met Alain Clark en producer Thomas Tol componeerde Jan Smit zijn gloednieuwe single ‘Zolang je bij me bent’. Het nummer dat hij vandaag onverwacht uitbracht werd door Matt Butler in de befaamde Abbey Road Studio’s gemixt en gemasterd.

Het is inmiddels alweer 3 jaar geleden dat Jan zijn platina-album ‘Met andere woorden’ uitbracht, een project waarbij gerespecteerde collega’s uit het vak voor hem liedjes schreven en waar o.a. Bløf en Miss Montreal aan meewerkten. Het was een bijzonder succesvol verhaal, maar zonder eigen Jan Smit-liedjes en daar brengt de populaire artiest met zijn nieuwe single ‘Zolang je bij me bent’ nu eindelijk weer verandering in. Met een frisse, zomerse sound trakteert Jan ons op een heerlijke meezinger. De clip werd gedraaid in de mooie, groene omgeving van Hoenderloo, op een plek waar Jan het ‘vakantie in eigen land’-gevoel maximaal kon overbrengen.

Ik vind het enorm spannend om na meer dan 3 jaar weer met zelfgeschreven muziek te komen. Ik hoop dat de fans het leuk vinden. Ik ben in ieder geval erg trots op het resultaat”, zegt Jan Smit enthousiast.Wie Jan Smit deze zomer nog eens live aan het werk wil zien, moet op zaterdag 28 augustus 2021 in de MiddelkerkseProximus Pop-Up Arena zijn voor een avondvullend concert van Jan met zijn liveband. Het wordt het enige optreden dat Jan deze zomer geeft in Vlaanderen. Zijn volgende grote afspraak wordt zaterdag 22 januari 2022, zijn 2de Antwerpse Sportpaleisconcert. Tickets en meer informatie rond beide concerten vind je op www.ticketkopen.eu

De nieuwe Jan Smit-single ‘Zolang je bij me bent’ verscheen op VoSound/CTM  en is digitaal beschikbaar.