Kaskraker “The Body Guard” als eerste evenement in “Studio Zuid”

Musichall pakt uit met totaal spektakel en Dinnershow

Wie denkt aan ” The Body Guard” associeert dit direct met de film die in 1992 werd uitgebracht. De hoofdrollen werden gespeeld door Kevin Costner en Whitney Houston. Ook de muziek uit de film komt bij vele mensen direct naar boven die grotendeels werd gezongen door Whitney Housten.

Nu is de Musical te zien in in Studio Zuid (vroeger de Zuiderkroon). Wie eens in de echte sfeer van The Bodyguard wil vertoeven moet er zeker naartoe.

De Dinnershow is in premiere gegaan op 29 september. Je kan nog altijd kaarten bestellen via www.thebodyguard.be 

 The dinnershow van The Bodyguard is nog tot en met 24 oktober 2021 in Studio Zuid in Antwerpen.

Iedereen kent wel de film ‘The Bodyguard’ uit 1992 met in de hoofdrollen Whitney Houston en Kevin Costner. Music Hall presenteert nu de waanzinnig succesvolle musicalversie van deze film, waarin April Darby als Rachel de show én het hart van haar lijfwacht Erik Goossens, de Vlaamse Kevin Costner, steelt in een moderne update van het verhaal. 

HET VERHAAL

Sexy popdiva en actrice Rachel Marron wordt belaagd en bedreigd door een doorgedraaide stalker, zowel online als in het echte leven. Ze huurt voormalig geheim agent Frank Farmer in om haarzelf en zoontje Fletcher te beschermen tegen de naamloze crimineel. 

De band tussen Rachel en Frank is eerst koel en onmogelijk, maar er komt dan wel een liefdes verhousing. Rachel begint gevoelens voor Frank te krijgen, maar hij houdt haar op afstand om zijn job te kunnen doen. Nicki, de zus van Rachel is jaloers en doet iets waar ze spijt van zal krijgen. The Bodyguard is een verhaal dat je zo uit het dagelijkse leven zou kunnen nemen. over onmogelijke liefde, stalking , moord, showbizz waar je voor altijd van zal houden.

De Nederlands-Amerikaanse April Darby maakt met deze musical haar debuut in Vlaanderen en schittert als superster Rachel. April speelde reeds de musical in Nederland.

Een totaal spektakel met enorme videowanden, machtige belichtingstechnieken en met de life gezongen originele teksten vanuit de film. Zelfs de kleding stukken zijn nagemaakt uit de film.

I always love you gezongen door April Darby

Enkele sfeerbeelden:

About The Author