Heidi Deschryver & Gino Carpentier schenken cheque van €6000 aan Mug-Heli

Spread the love

Concert t.v.v. de Mug-Heli levert €6000 op.

Voor de tweede keer was er een concert in Koksijde in de O.L. Vrouw ter duinen kerk ten voordele van de Mug-Heli. Heidi Deschryver & Gino Carpentier uit Koksijde waren reeds meer dan een jaar bezig om alles bij elkaar te halen en de artiesten te contacteren. Maar daar was Corona. Tot drie maal moesten ze het concert verzetten en dat waren dan ook onvoorziene onkosten die niet konden gerecupereerd worden. De datum stond nu vast en alles kon doorgaan.

Zaterdag 24 september was het dan zover. Maar er werden veel kaarten geannuleerd, en bussen met mensen van de rusthuizen belden af want die mochten nog niet buiten. Maar met fierheid konden ze zeggen dat er toch ruim 600 mensen aanwezig waren.

Het concert kon beginnen.

De artiesten waren dan ook blij dat het eindelijk kon doorgaan. Jammer dat de artiesten de mensen hun gezicht nog niet konden zien daar alle aanwezigen nog altijd een mondmasker moesten dragen. Sommige mensen konden dit niet begrijpen. Oudere mensen gaven dan ook commentaar dat als ze op café of naar een dancing gaan er geen masker moet worden gedragen en wanneer wij op onze stoel naar een concert komen kijken wij wel een masker moeten dragen.

De “Forever band” met zijn 45 muziekanten zagen het zitten van de eerste minuut tot de laatste speelden ze en gaven ze het beste van zich.

De Forever band begon met de soundtrack van “Windkracht 10”

enkele foto’s

De Forever Band had nog een extraatje voor de avond. tussen de leden van de forrever band jorg (wilk) spotten vanuit belgium gots talent.

Alles werd aan elkaar gepraat door Ilse Chamon

De artiesten:

Mieke-D

Mieke-D mocht beginnen, en wat een binnen komen. Ze zong “De Roos” van Ann Christy.

Daarna kwam ze met “hallelujah”. het was muis stil in de kerk.

Dan bracht ze dag vreemde man.

met Soldiers of love bracht ze vrede in de kerk

Jan Wuytens.

Jan wilde met zijn eerste nummer aantonen waar we waren. Hij het bracht het nummer van Will Tura “Vlaanderen mijn Land”

Zijn tweede nummer toonde wat voor stem hij had met een nummer dat gezongen werd door Pavarotti en Andrea Bocelli nl “Nessun dorma”

Daarna bracht hij een nummer dat zeker op zijn plaats was in de kerk. het “Ave Maria ” van Schubert.

Na de pauze kwam hij met ” i can see clearly now” van Tom Jones

Paul Bruna

Paul begon met een nummer van wijlen Andre Hazes “Zij geloofd in mij”

Met een nummer van Tom Jones “Di Layla” ging de hele kerk van links naar rechts.

De grote mijnheer Franck Sinatra mocht natuurlijk ook niet ontbreken in het rijtje. Paul bracht dan maar het nummer NY.

Dan was het pauze maar werden de mensen eerst nog getrakteerd op een optreden van Showkorps El Fuerte uit Koksijde die reeds meerdere eerste prijzen in de wacht sleepte in Europese wedstrijden.

Na de pauze kwamen de artiesten nog een keer terug om enkele liederen te brengen.

Zo bracht Paul Bruna “eenzaam zonder jou” dat hij zingt in de tournee waar hij nu momenteel door Vlaanderen toert. Paul zingt Will Tura

ook in het Duits kan Paul een zijn ding doen. zo bracht hij een nummer van Freddy Breck “uber alt auf der welt”

Dan kwam Paul met een verhaaltje van een een prinsesje. En vroeg plots of prinses Elise de dochter van Heidi en Gino op het podium wilde komen om mee te doen. Geniet mee van Elise haar moment en een pakkend moment en de hele kerk deed dan ook mee met “Sweet Caroline”

dan kwam er ook nog een Duo tussen Paul Bruna en Jan Wuytens. de zakdoeken kwamen dan ook tevoorschijn voor het liet van Will Tura ” Ik mis je zo”.

Dan kwam het einde in zicht met de bekendmaking van wat er opgehaald werd met het concert tvv de Mug-Heli. Maar liefst € 6000 was wat er over was na alle kosten te hebben afgetrokken. Er was ook nog goed nieuws want zo konden Heidi & Gino ook melden dat er een derde editie komt volgend jaar en dat werd dan ook mogelijk daar er een peter is gevonden voor hun Actie. De peter is Reginald De Carne van Immo Koksijde

Ook de vrijwilligers werden niet vergeten en kregen een bedanking in hun Goody bag

Wij van lekkerengenieten.com willen Heidi & Gino nog eens een dikke pluim geven voor hun initiatief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *